Zakelijke energie voor thuis

Als je als zzp’er werkt in een bedrijf aan huis, dan wil je natuurlijk ook gebruik kunnen maken van dezelfde voordelen als andere bedrijven. Bij Gazprom Energy is het gelukkig ook aan huis mogelijk om energie zakelijk af te nemen. Dat betekent dat je profiteert van dezelfde lage prijzen en dezelfde fantastische service voor je onderneming. Scherpe tarieven, betrouwbare leverantie en een enthousiaste begeleiding van klanten maken Gazprom Energy dé energieleverancier op de Nederlandse zakelijke markt. Meer weten over de verschillende mogelijkheden voor het leveren van zakelijke energie aan huis? Dan kun je hier meer lezen.

Lagere prijzen, betere service

Vergeleken met particulier afnemen van stroom heeft zakelijke energie één groot voordeel: de prijs. Omdat Gazprom Energy veel ervaring heeft met het leveren aan bedrijven, kan je ook als zzp’er profiteren van aantrekkelijke contracten, waarmee je een veel lagere prijs betaalt voor gas en stroom voor je bedrijf. Of je nu kiest voor een vaste prijs of een flexibel contract, waarbij je als bedrijf kunt profiteren van de schommelingen op de energiemarkt: je bent altijd goedkoper uit. Die lage tarieven worden bovendien gecombineerd met onberispelijke service, waar jij ook als bedrijf aan huis je voordeel mee kunt doen.

Meer inzicht in je stroomverbruik

Een bijkomend voordeel van het afnemen van stroom en gas bij Gazprom Energy, is dat je als bedrijf veel beter inzicht kunt krijgen in de manier waarop je energie verbruikt. Daarop kun je je bedrijfsvoering aanpassen, zodat je op de lange termijn veel geld kunt besparen. Doordat Gazprom Energy op ieder moment met je mee blijft denken, ben je met zakelijke energie veel beter af dan met een particulier contract. Zeker als je veel stroom verbruikt, is het dan ook erg aantrekkelijk om je te verdiepen in de verschillende mogelijkheden die Gazprom Energy biedt voor zakelijke energie aan huis.

Comments are closed.